Feesten

Feesten doe je in

De kentering

Of het nu gaat om een besloten feest of openbaar evenement, onze mogelijkheden zijn eindeloos.

Neem een kijkje in

onze zalen

De Kentering beschikt over een 4 tal zalen waar feesten en partijen geboekt kunnen
worden. Daarmee beschikken we over een gepaste ruimte voor ieder feest!

De Foyer Bar

De Foyer Bar is geschikt voor feesten tot 75 personen. De bar is gekoppeld aan de theaterzaal, door middel van 4 deuren kan de Foyer Bar direct bij de Theaterzaal betrokken worden. Mede daarom is gekozen voor de uitstraling van een gezellige theater bar.

De Theaterzaal

De Theaterzaal is geschikt voor feesten tot 500 personen, en in combinatie met de Foyer Bar tot 650 personen. De zaal heeft een theateruitstraling met haar grote podium van ruim 100m2. Het podium is zeer geschikt voor grotere bands en optredens. De Theaterzaal beschikt over een balkon en kleed-kamers .

De Ierse Pub

De Ierse Pub is gelegen op de eerste verdieping van De Kentering. Vanwege de vele houtaccenten voelt deze zaal heel warm aan, en is deze uitermate geschikt voor feesten en partijen tot 65 personen. De zaal beschikt over een eigen muziekinstallatie, en een eigen airconditioning

De Blauwe Zaal

De Blauwe Zaal is een feestzaal van 300 m2 die te verkleinen is door een houten schuifwand tot 180 m2. Wanneer onze houten tussenwand dicht is blijft er een zaal over waar je met maximaal 200 personen heerlijk kunt feesten. Wanneer de zaal helemaal open is wordt de maximale capaciteit verhoogd naar 300 personen voor feesten en 400 personen tijdens evenementen.